Badrumsrenovering

Nyrenoverat badrum
Att renovera ett badrum med kakel och klinker är ofta ett omfattande projekt och en stor investering i ditt boende. Det är därför extra viktigt med en god planering – med rätt förberedelser har renoveringen alla förutsättningar att bli som du tänkt dig, och lite till.

Vår passion för badrum märks i detaljerna. Vårt mål med varje projekt är att göra vardagens mest rofyllda rum till en mer avslappnande och praktisk upplevelse – och det ska märkas i varje kakelplatta från golv till tak. Vi hjälper dig att förverkliga ditt vanliga våtutrymme till en ny och spännande plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar. Inget uppdrag är för komplicerat, vi gör allt från små gästtoaletter till skräddarsydda designlösningar.

Passar du på att byta även badrumsporslin och vitvaror, kan du också minska dina driftskostnader. Moderna toalettstolar och tvättmaskiner förbrukar numera mindre mängd vatten än gamla, och torktumlarna blir allt mer effektiva och energisnåla.

Wilhelms rör har mångårig erfarenhet av badrumsrenovering i Söderort. Vi arbetar efter dina önskemål med kvalitet i fokus och kompromissar aldrig med slutresultatet. Självklart gör vi alltid ett hembesök innan vi påbörjar arbetet för att säkerställa att ditt badrum blir både funktionellt och estetiskt rätt från början.

Alla våra hantverkare är certifierade enligt Säkert vatten och Byggkeramikrådets riktlinjer. Det gör att du kan känna dig trygg i att arbetet sker på rätt sätt och blir professionellt utfört. Vi garanterar alltid att arbetet utförs efter en säker planering men för er trygghet ingår självklart alla nödvändiga försäkringar som krävs om olyckan skulle vara framme. Lämnar du ditt badrum i våra händer kan du känna dig trygg. Vi tycker om nöjda kunder och är med dig genom hela badrumsresan. Givetvis skickar vi alltid med en garanti på allt.

Vi arbetar med badrumsrenovering i hela Stockholm med bas i Söderort. Vi kan hjälpa dig med badrumsrenovering i Hägersten, Årsta, Södermalm, Bromma eller norr om Stockholm.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Välkommen!

Kontakta oss