Rörmokare Norrmalm

Wilhelms Rör grundades år 2005 med den enkla visionen att leverera bättre VVS-tjänster till Stockholmsborna. Oavsett om det gäller din lägenhet, företagsbyggnad eller en bostadsrättsförening, är högkvalitativ VVS helt avgörande för funktionaliteten i allt. Det är knappast någon nyhet att många människor dagligen blir lurade av oseriösa rörmokare som lovar betydligt mer än de kan leverera. Faktum är att det också kan bli mycket kostsamt att anlita oseriösa VVS-tekniker då de vanligtvis saknar gällande behörighet och även kunskap för de jobb som ska utföras, vilket kan leda till merkostnader och framtida vvs problem.

Lång erfarenhet inom VVS och Rörmokeri på Norrmalm:

Med generationer av VVS-erfarenhet i ryggen och bokstavligen en outtröttlig drivkraft för att slutföra varje jobb enligt högsta branschstandard och angiven överenskommelse, så är Wilhelms Rör en rörmokare som du otvivelaktigt kan lita på för alla arbeten inom vvs och rörmokeri på Norrmalm med omnejd. Våra VVS-proffs är här för att hjälpa till med alla dina VVS-behov och rörmokeriarbeten och vi erbjuder också alltid 2-års garanti på utfört arbete.

Vad skiljer Wilhelms Rör från konkurrenterna?

  • Kvalitetsgaranti – Vi slutför alltid varje projekt noggrant och effektivt. Vi tar aldrig några risker eller genvägar och säkerställer alltid att vi leverera enligt högsta branschstandard.
  • VVS-proffs – Wilhelms Rör är ett auktoriserat rörmokeri. Våra VVS-tekniker är fullt utbildade och certifierade proffs.
  • Ärliga och pålitliga – Våra rörmokare är ärliga och professionella och lämnar inte någon röra efter sig. Vi respekterar ditt hem och ditt företag och levererar alltid enligt gällande överenskommelse.
  • Erfarenhet – Vi startade företaget år 2005 och har på skrivande tidpunkt varit verksamma i över 15 år inom VVS och rörmokeri på Norrmalm och över hela Stockholm med omnejd.
  • Kundreferenser – Våra befintliga kunder kan berätta för dig om våra tidigare arbeten. Fråga oss gärna om referenser på tidiga jobb som vi har utfört.

Behöver du hitta en rörmokare på Norrmalm så snabbt som möjligt?

Våra VVS-proffs och rörmokare på Norrmalm är redo att hjälpa dig. Vårt löfte till dig är att vi kommer att säkerställa att jobbet blir utfört korrekt och till ett mycket svårslaget pris. Om du söker en rörmokare på Norrmalm så välkomnar vi dig att överväga oss.

Om du har några frågor, ring gärna oss på 0733-96 99 25.

Boka rörmokare