Stambyte till BRF

Vi hjälper dig gärna med ditt stambyte i Stockholm med omnejd. Vår omfattande erfarenhet av stambyte och VVS-entreprenad innebär att vi kan hjälpa dig snabbt och effektivt.

Viktigt att genomföra ett stambyte vid behov
Att ha helt tillförlitliga vatten- och avloppsrör i en fastighet är mycket viktigt – inte bara för att allt ska fungera problemfritt, utan även i förebyggande syfte för att undvika att vattenskador uppstår med katastrofala följder. Rör som börjar läcka för att de är gamla och slitna kan orsaka skador i fastigheten som blir långt mycket dyrare att åtgärda än att genomföra ett stambyte i god tid innan problem uppstår.

Ordet stambyte kan frammana starka känslor hos både hyresgäster och fastighetsägare. Många föreställer sig veckor eller månader i baracker utan tillgång till lägenhetens normala bekvämligheter, men så behöver det inte vara längre.

Tack vare den moderna tekniken kan traditionella stambyten, där man byter ut samtliga stammar, tätskikt m.m. numera gå relativt snabbt med rätt förberedelser.

När ska man göra ett stambyte?
Som tur är behöver man inte göra stambyten särskilt ofta, men det kan vara svårt att bedöma själv när det är dags. Rörens ålder kan vara en sekundär faktor; gamla gjutjärnsrör kan hålla betydlig längre än många tror, medan nyare rör kan hålla lägre kvalitet.

Huvudsaken är att du som fastighetsägare får en så kostnadseffektiv åtgärd som möjligt. Vi besiktar naturligtvis fastigheten noggrant innan vi påbörjar arbetet.

Ett stambyte är en genomgripande process så det är av största vikt att det sköts på bästa sätt ända från första beslut till färdigställande.
Ska din bostadsrättförening genomföra ett stambyte så vill du att allt sker så smidigt som möjligt, utan problem som innebär fördröjningar och ökade kostnader för föreningen, vilket i förlängningen kommer att drabba medlemmarna.

Är du i behov av ett stambyte eller någon annan av våra tjänster? Välkommen att kontakta oss på 0733 – 96 99 25 eller på info@wilhelmsror.se för mer information, besiktning samt offert.

Kontakta oss