Golvvärme

Golvvärme system

Med golvvärme slipper du fula radiatorer och rör som samlar damm. Du kan möblera helt fritt, utan att tänka på ifall soffan råkar blockera en radiator. Det är dessutom ett osynligt och smidigt värmesystem som inte hörs. Wilhelms rör är experter på golvvärme och oavsett om du vill värma upp hela villan, källaren eller badrummet så hjälper vi dig hela vägen från planering till färdig installation!

Fördelar med golvvärme är bland andra att:

  • det torkar upp våta och fuktiga golv
  • kalla golvytor får en skönare grundvärme
  • det frigör golv- och väggytor

Wilhelms Rör kan installera golvvärme i hela Stockholm

Vi lägger golvvärme i bland annat Hägersten, Liljeholmen, Årsta, Enskede, Södermalm, Norrmalm och Bromma.

Lägre temperatur sänker energiförbrukningen

Med golvvärme kan man sänka rumstemperaturen några grader och samtidigt behålla ett behagligt klimat. Energimässigt går det utmärkt att hålla temperaturen på en låg nivå då golvet har en stor värmeavgivande yta. Låg temperatur ger minskade energiförluster vilket är bra för både ekonomin och miljön i längden. Om du dessutom väljer energismart reglering kan du sänka dina energikostnader ytterligare.

Ytterligare en förmån med golvvärme är att luften cirkulerar mindre, då blir det färre dammpartiklar som virvlar runt. Du får en bättre inomhusmiljö, vilket är extra viktigt för dig som har problem med allergi. Ett varmt golv är också ett torrt golv. Och ett torrt golv minskar tillväxten av kvalster och andra allergiframkallande organismer. För att uppvärmningen ska fungera effektivt är det dock viktigt att huset är ordentligt isolerat. Med en bristfällig isolering läcker värmen ner i marken snarare än stannar kvar i huset.

Våra skickliga montörer är certifierade och har som målsättning att alltid lämna efter sig en hållbar, modern och högfungerande värmelösning. Vi hjälper dig att välja rätt golvvärme som passar dina behov och tar ansvar för hela golvvärme-entreprenaden, allt för att förenkla och få dig som kund att känna dig trygg. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd!

Ring oss idag på 0733-96 99 25, vi svarar gärna på dina frågor och funderingar!

Kontakta oss