Rörmokare Söderort

Besväras du av en droppande kran eller krånglande golvbrunn? Bor du i Stockholms Söderort och söker snabb hjälp från en erfaren rörmokare? Då är du mer än välkommen att kontakta oss på Wilhelms rör! Vi är ett auktoriserat VVS-företag som alltid är redo att rycka in för våra kunder. Våra professionella rörläggare installerar, felsöker, reparerar och byter det som behövs vid behov.

Vi har sett och arbetat med det mesta gällande rörarbete och VVS genom åren. Vi utför allt från stambyten till badrumsrenoveringar, och tar hand om hela processen från installation till service, samt reparationer. Inga uppdrag är för små eller för stora, anlitar du oss kan du räkna med gedigen kompetens och en rörmokare som utför alla uppdrag med van hand och på ett omsorgsfullt sätt. Våra kunder kan känna sig trygga med att våra hantverkare har alla nödvändiga yrkesbevis och behörigheter som krävs för arbete inom rör och VVS-installationer. Behöver du en viss vara som vi inte har i lager? Inga problem! Vi tar självklart och beställer hem den till dig.

Med mängder av uppdrag och nöjda kunder i bagaget har vi mycket rutin och kunskap som vi kan dela med oss av, och ta fram den lösning som är bäst för just dig. Tveka inte att höra av dig om du funderar på att renovera eller bygga om ditt badrum, kök eller tvättstuga. Vi kan bland annat hjälpa dig med att:

  • sätta avlopp och fixa vatten i badrum och kök.
  • åtgärda vattenläckor
  • installera värmepumpar.
  • koppla in vattenpump och byta vattenberedare
  • underhålla och reparera värmepannor
  • utföra stambyten i villor eller flerfamiljshus

I våra priser ingår produkt samt installation.

Vi är baserade i Hägersten och utför uppdrag i hela Söderort med omnejd, från Skärholmen till Skarpnäck. Varmt välkommen att kontakta oss idag på telefonnr. 0733-96 99 25 eller info@wilhelmsror.se!